Halmstad – Öster

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Halmstad återfinns på andraplatsen i Superettan. Klubben har två raka 0-0-möten och hallänningarna jagar, efterlängtade trepoängare i Superettan. När laget ligger på en andraplats och får skugga i ryggen är det dags och nödvändigt att lösa detta mot nästa motståndare. På Örjans Vall har klubben blandat och gett. De är hittills starkare på bortaplan, men hemmaplansfördelen skall självklart nämnas.

Öster har häng på toppen, men behöver en trepoängare för att klättra uppåt. Här blir det dock tufft när man möter ett lag av den bättre klassen lag i Superettan. Man har blandat och gett en hel del och Öster ses som ett lag som jobbar bakom toppen. Mot HBK har man ett bra facit och skrällchans finns, men jag har stora förväntningar att det kommer bli en målsnål och tight tillställning detta.

Jag spelar på under 3,0 mål till 1,56 @ Unibet.

  • Match: Halmstad – Öster
  • Spel: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar