Öster – GAIS

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster gästas av makrillarna på Visma Arena under fredagskvällen. Klubben inledde säsongen starkt som sedan följdes upp med en tung period, dvs. sju raka matcher utan vinst närmare bestämt. Växjölaget tog sig emellertid och ryckte upp sig, vilket resulterat i två segrar på deras två senaste matcher. Med segrarna är hemmalaget naturligtvis formstarka inför lördagstillställningen mot makrillarna.

GAIS har haft det tufft under säsongsinledningen, gästerna har inte mäktat med en trepoängare på de senaste nio matcherna. Denna resultatrad har resulterat i att vi får kika långt ner i tabellen för att hitta Gais, närmare bestämt på 13:e-plats. Trots att man inte ligger sist är man det laget, med marginal, som gjort minst antal mål i Superettan. På 14 spelade matcher har man endast hittat målet åtta gånger.

Jag spelar på raka ettan till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Öster – GAIS
  • Spel: Öster (1)
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 29/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar