Brage – Öster

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brages säsong har varit bökig redan från säsongsinledningen och hemmalaget har aldrig riktigt lyckats lyfta sig från bottenstriden, där klubben fortfarande, återfinns. Jämnhet saknas och det är därför Brage placeras i bottenstriden av tabellen. Dock gjorde förra omgångens 3-0-seger, att Borlängelaget, klättrade upp på säker mark. Men enbart målskillnad är det som skiljer Brage och Akropolis åt.

Öster är hyfsat formstarka. Smålänningarna har ryckt upp sig under sistone efter en sämre period innan dess. Dem kommer till matchen med tre segrar och två kryss på de fem senaste och här därmed gett sig själva en bra marginal ner till bottenlagen. Öster är en klubb som alltid har ambitionen att ligga i toppen av Superettan. Ifjol slutade laget på en stark fjärdeplats. De har segrat mot Värnamo och Helsingborg.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,50 @ bet365.

  • Match: Brage – Öster
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar