Brage – Dalkurd

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brage och Dalkurd drabbas samman i 14:e omgången av Superettan. Hemmalaget var särskilt nära en uppflyttning till Allsvenskan, förra säsongen, men Kalmar drog längsta strået i kvalmatchen. Klubben fick fortsätta, jaga uppflyttningen till landets finrum. Desto tyngre för Brage den här säsongen, efter 13 ligamatcher hittas laget i mittenskiktet av tabellen. Just nu hittas Brage på åttondeplats i serien.

Dalkurds förra säsong innehöll båda höga toppar men även djupa dalar för Dalkurd. Till slut lyckades laget knipa en trygg placering i mitten. Nu har det alltså gått 13 omgångar av den nya säsongen som är fullspäckad med matcher på kort tid. Dalkurd hittas på en tolfteplacering med 13 inspelade poäng just nu.  Gästerna besitter en väldigt ung och oprövad spelartrupp den här säsongen.

Jag spelar på Brage Draw No Bet till 1,48 @ Unibet.

  • Match: Brage – Dalkurd
  • Spel: Brage DnB
  • Odds: 1,48 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar