Degerfors – Dalkurd

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Degerfors tar emot ett desperat Dalkurd på nedflyttningsplats. Med lagets senaste prestationer, råder det ingen tvekan om att Degerfors ska inkassera trepoängaren ivkäll. Klubben imponerar i Superettan och en uppflyttning till Allsvenskan, närmar sig. Just nu ligger klubben tre poäng framför tabelltvåan Halmstad och med ett fint spelschema framför sig bådar det även väldigt gott för laget.

Dalkurd gör allmänt en väldigt svag säsong i år och har bara lyckats vinna tre matcher. Ett sådant facit gör att klubben just nu placerar sig på nedflyttningsplats, på samma antal poäng som fjortonplacerade Umeå. Det råder alltså väldigt stor skillnad på både kvalité och form när dessa lagen drabbar samman under onsdagen. När lagen möttes tidigare under säsongen gick Degerfors segrande med 2-1.

Jag spelar på raka ettan till 1,41 @ Unibet.

  • Match: Degerfors – Dalkurd
  • Spel: Degerfors (1)
  • Odds: 1,41 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar