Degerfors – Västerås

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Degerfors går som tåget i säsongens Superettan. Efter 20 spelade omgångar hittas värmlandsklubben, längst upp i tabellen med 46 poäng. Degerfors har fullständigt dominerat med sin offensiva briljans, och närmar även en förtjänad uppflyttning. I skrivande stund har klubben sju poäng ner till trean J-Södra med matchen mindre spelad dessutom. Degerfors ser givetvis väldigt stabila ut.

Västerås befinner sig i en betydligt knivigare sits. Med tio ligamatcher kvar spelar gästerna Västerås för ett säkrat kontrakt i Superettan. Klubben ligger nämligen på 13:e plats och är därmed rejält indragna i den stundande bottenstriden. Deras placering betyder just nu kvalspel. Men det är fortfarande många poäng kvar att spela om för de grönvita, men poängchanserna ser väldigt små ut under måndagen.

Jag spelar på raka ettan till 1,33 @ Svenska Spel.

  • Match: Degerfors – Västerås
  • Spel: Degerfors (1)
  • Odds: 1,33 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar