Degerfors – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarbys tränare Nanne Bergstrand var riktigt irriterad efter att man bara fått 1-1 mot Assyriska hemma på Tele2 Arena. Både journalister och spelarna fick sig en dos av hans frustration. Han kallade bland annat spelarna i laget för ”face down-generation” som inte kan ta in information. Hammarbyspelaren Stefan Batan sa dagen efter till Expressen att laget pratat ut om det och vi tror att Degerfors får betala för poängtappet mot Assyriska. Laget kommer ha ett otroligt fokus och jag har svårt att se att man göra lika många misstag som nu senast mot Assyriska.

Man är Superettans bästa bortalag med totalt fem segrar, ett kryss och två förluster. Man har även vunnit de två senaste bortamatcherna med totalt 6-0. Degerfors är samtidigt indragen i den jämna bottenstriden och spelade 0-0 mot Varberg nu senast. Man har bara vunnit en av de fyra senaste matcherna och det har inte speciellt bra mot Hammarby tidigare under säsongen.

Man möttes först i Svenska Cupen i mars då Hammarby vann med 3-1 och sedan i april i Superettan och då vann Hammarby med hela 5-0. Degerfors har visserligen spelat bra på hemmaplan senaste tiden med tre segrar på fyra matcher med det har varit mot lag som till exempel Syrianska, Öster och GAIS. Ser man över ett längre perspektiv har Degerfors bara vunnit tre av de tolv senaste tävlingsmatcherna på hemmaplan. Hammarby har samtidigt vunnit de tre raka bortamatcherna mot just Degerfors med målskillnaden 7-2. Jag hugger tvåan till 1,85 här.

  • Match: Degerfors – Hammarby
  • Spel: Hammarby (2)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 2/8, 13:15

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar