Örgryte – Dalkurd

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örgryte hänger på toppskiktet i Superettan och innehar femteplatsen. Hemma på Gamla Ullevi har Örgryte ännu inte förlorat. ÖIS har fyra vinster och två kryss. Det finns en extraväxel att sätta i på hemmaplan och laget är svårslagna. Generellt ser formen ganska lovande ut. Förra veckan besegrades Gefle efter Daniel Paulsons drömbalja. ÖIS känns väldigt underskattade.

Dalkurd kommer till matchen efter förra veckans avbrutna match mot Syrianska. Matchen leddes med 3-1 när motståndarsupportrarna kastade in knallskott på planen. Det mesta talar dock för att Dalkurd kommer tilldömas de tre pinnarna. Dalkurd trivs bättre på plast och underlaget ska inte underskattas. Dalkurd har förlorat de två senaste matcherna på naturgräs, mot Falkenberg och Degerfors.

Jag spelar på Örgryte +0,25 mål (Asian Handicap) till 2,08 @ Unibet.

  • Match: Örgryte – Dalkurd
  • Speltips: Örgryte +0,25 (AH)
  • Odds: 2,08 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar