Dalkurd – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dalkurd är allsvenskans tabelljumbo. Hos hemmalaget är formen, ganska självklart under all kritik. Med nio poäng på 16 ligamatcher talar tabellen klarspråk. Klubben har exempelvis tre raka förluster i serien och trots en del producerade mål framåt, finns det klara brister både offensivt och defensivt. Nu gästas laget av skåningarna som förmodligen är allsvenskans hetaste laget för tillfället.

Malmö har inhemska matcher att bry sig om, mitt i det brinnande Champions League-kvalet. Tacksamt nog spelar laget mot tabelljumbon Dalkurd. Det är såklart en klar fördel att slippa seriens bättre lag och istället kunna ta sig upp för att möta det som är allsvenskans klart sämsta lag. Det som är gästernas kanske absolut största styrka, allra främst i offensiven, är den enorma bredden som finns i truppen.

Jag spelar på Malmö -1,0 (Asian Handicap) till 1,65 @ ComeOn.

  • Match: Dalkurd – Malmö
  • Spel: Malmö -1,0 (AH)
  • Odds: 1,65 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar