Malmö – Dalkurd

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Malmö plockade en välbehövlig trepoängare senast mot Häcken (2-0). Nu ska den sista omgången innan VM-uppehållet spelas. Malmö lär vilja avsluta vårsäsongen på ett bra sätt för att därmed gå till vila med bra energi inom spelargruppen. Med Daniel Andersson som tillfällig tränare har Malmö åter gått att känna igen något. Det finns emellertid fortfarande ett par högre nivåer inom skåningarna.

Dalkurd stack ut inför säsongen och det var många som hade höga förväntningar på laget. En tredjedel in i säsongen och det går ställa frågetecken kring i vilken riktning klubben går. Det såg väldigt lovande ut i inledningen av säsongen med vinst mot Östersund med hela 3-0, men sen har det gått tungt. Spelare som Turay och Sugita har visserligen imponerat i ett annars väldigt tunt lag. Det håller inte.

Jag spelar på Malmö -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,99 @ bet365.

  • Match: Malmö – Dalkurd
  • Spel: Malmö -1,5 (AH)
  • Odds: 1,99 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 27/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!