Dalkurd – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dalkurd kommer till denna matchen med fyra förluster uppradade efter varandra. Detta innebär såklart att laget innehar jumboplatsen med sju förluster på sina nio spelade matcher. Nykomlingen har inte alls fått till det och laget tenderas att vara överskattade. Hemmalaget hade lite känn på åtminstone en pinne i förra veckans batalj, borta mot Norrköping, men föll dock ihop under matchens slutspurt (2-4).

Elfsborg har varit ett totalt fiasko inledningsvis. All negativ kritik är helt klart befogat med tanke på vilket spelarmaterial de besitter, den så namnstarka offensiven. Man innehar tredjejumboplatsen och har sex poäng på nio matcher. Ett stort fall framåt var det i alla fall när man fick besök av IFK Göteborg senast och matchen slutade 1-1. Mer finns att hämta i Elfsborg, även om det ser mörkt ut för tillfället.

Jag spelar på Elfsborg +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ bet365.

  • Match: Dalkurd – Elfsborg
  • Spel: Elfsborg +0,25 (AH)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar