Örebro – Dalkurd

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro har faktiskt inte förlorat under årets Allsvenskan. Laget var inför säsongen bottentippade av de flesta. Efter fem matcher har de dock vunnit två matcher och spelat tre oavgjorda, när spelschemat varit av den tuffare varianten. Hemmalaget har bland annat spelat oavgjort mot Norrköping, AIK och plockat vunnit mot ÖFK. På Valborgsmässoafton ses laget med toppchans på nytt poängtillskott.

Dalkurd har varit den mest uppsnackade av de allsvenska nykomlingarna. Med spelare som Mohamed Buya Turay, Rawez Lawan och Kebba Ceesay, för att nämna tre, finns potential. Hemmapremiären mot Östersund vann de med 3-0. I övrigt har de fallit mot AIK, Häcken och IFK Göteborg för att nu senast spela oavgjort, 2-2, när de fick besök av ”Giffarna” Sundsvall. Dalkurd är faktiskt lite av en besvikelse.

Jag spelar på raka ettan till 2,20 @ expekt.

  • Match: Örebro – Dalkurd
  • Speltips: Örebro (1)
  • Odds: 2,20 @ expekt
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 30/4, 18:00

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar