Örebro – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro spelade oavgjort borta mot Norrköping i premiären – sedan fyra raka förluster mot Göteborg, Falkenberg, Sundsvall respektive AIK. Fjolårets succétränare Alexander Axén har en hel del att jobba med, inte minst spelarnas självförtroende. När de klev ut på planen i 0-3-förlusten mot AIK förra veckan, då var huvudena nerkörda i backen och att trycka upp positionerna vid anfall fanns inte ens på radarn. Höjde fingret för att Örebro skulle kunna hota toppen och framförallt Malmö i år, hittills är det inte kört – men seriestarten talar verkligen emot mitt påstående.

Hammarby kunde knappast önska en bättre start; vunnit tre matcher, spelat en oavgjord och förlorat en – mot tufft motstånd. Exempelvis har Malmö, Elfsborg och Djurgården stått på andra sidan planhalvan. På pappret väntar lite enklare spelschema framöver, bortsett från derbyt mot AIK. Gästerna trivs fint på plast och således försvinner lite av Örebros hemmafördel. Det fina underlaget på Behrn Arena passar ett passningsorienterat Hammarby, som vill föra matcherna, väl. Hammarby är som enda lag i Allsvenskan helt utan skador eller avstängningar.

Hammarby har flera offensiva spelare i form, en okej defensiv och mot ett Örebro helt utan självförtroende och formstarka spelare framåt – ska man ses med god möjlighet att rida vidare på vinnarvågen. Tvåan +0,0 mål asian (detsamma som draw no bet) spelas till 2,12 hos Unibet.

  • Match: Örebro SK – Hammarby IF
  • Spel: Hammarby +0,0 mål
  • Odds: 2,12 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:05, 30/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar