Örebro – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Örebro känns ganska starka denna säsong och laget har öppnat med fyra segrar och tre förluster. Örebro verkar inte lämnar något åt slumpen utan det är antingen vinna eller förlust som gäller. Offensivt har det sett riktigt bra ut och 15 mål har det blivit framåt, defensiven kan förbättras med tanke på deras 14 insläppta mål. Framförallt har Astrit Ajdarevic och Daniel Gustavsson varit framträdande i Örebro, de verkar kunna hitta varandra. I sex av sju matcher har lagets matcher resulterat i över 2,5 mål. Kaptenen och defensive mittfältaren Robert Åhman-Persson är avstängd.

Hammarby spelade 1-1 hemma mot Sundsvall senast men det var allt annat än en chansfattig match och borde resulterat i fler mål för båda lagen. Tror att det kan bli en ungefärlig matchbild borta mot Örebro då båda lagen har sina styrkor i offensiven. Mot Norrköping var man riktigt dåliga defensivt men ändå helt okej offensivt. Hammarby skapar ju en hel del faktiskt i sina matcher sammanlagt. Defensivt ser det dock alldeles för svajigt ut många stunder och man släpper in väldigt billiga mål. I fyra av sju matcher har det blivit över 2,5 mål.

Jag spelar över 2,5 mål till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Örebro – Hammarby
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 9/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar