Malmö – Örebro

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Malmö har inte riktigt haft den säsong som dom flesta kanske trodde, spelet har sett hackigt ut många gånger. Dock så brukar man dominera hemmamatcherna och på så sätt skapa väldigt mycket chanser. Men försvarsspelet har varit sisådär och i vissa matcher har man förlorat på grund av det.  Malmö har på sina senaste 5 hemmamatcher skapat såhär många hörnor: Halmstad 10 st, Helsingborg 3 st, Häcken 11 st, Åtvidaberg 10 st, Djurgården 16 st. Som ni ser så är det väldigt mycket hörnor som man skapat med undantag för skåne-derbyt, men man har ett snitt på 10 hörnor senaste 5 hemmamatcherna vilket talar för sig själv.

Örebro har haft det riktigt tungt den här säsongen, efter att vissa trodde att man var en outsider på Europa-platserna. Nu tror jag fokuset helt och håller kommer att ligga på ett bra försvarsspel för att sen såra vid kontringar och fasta situationer offensivt. Men man har ju försvarat sig väl en hel del och man har släppt till mycket hörnor som resultat av det. Örebro har på sina senaste 5 bortamatcher släppt till såhär många hörnor: Kalmar 6 st, Häcken 7 st, Göteborg 9 st, Elfsborg 9 st, Djurgården 8 st. Ja som ni ser så är det en del hörnor och då har man inte mött hörnmaskinen Malmö än. Snittet på antal hörnor bakåt på de senaste 5 bortamatcherna ligger på 7,8 st. och det känns bra inför drabbningen med svenska mästarna.

Malmö är ett riktigt bra hörnlag som allt som oftast öser på när man spelar hemma. Jag spelar Malmö över 7.5 hörnor till oddset 1.83. Insatsen blir något över medel här. Jobba!

  • Match: Malmö FF – Örebro SK
  • Spel: Malmö över 7.5 hörnor
  • Odds: 1.83 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar