Halmstad – Örebro

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Örebro som inför säsongen ansågs vara ett överraskningslag har ju faktiskt också blivit det fast till det negativa. Man placerar sig näst sist i tabellen på 13 inspelade poäng och allt talar för att man knappt kommer plocka några fler poäng. Man jag fortfarande en seger och då räknar jag inte med svenska cupen där man möter enklare motstånd, utan allsvenskan där fyra raka förluster är ett faktum. Match efter match underpresterar man och senast kunde man inte ens ro på Sundsvall med en man mer på planen, och fick se sig besegrade med 1-0. Bara en sådan sak säger sitt och jag kommer gå emot även idag då det aldrig är lätt att gästa tuffa Halmstad.

Över till Halmstad som likt Örebro spelat lite si sådär i år och placerar sig endast två poäng före Örebro i tabellen. Det luktar för kval nedåt om man inte höjer sig vilket inte är bra. Till skillnad från Örebro har man åtminstone försökt i sina matcher samt  framförallt visat upp en bättre fotboll. I svenska cupen mötte man Trelleborg och en fin seger med 1-2 kunde tas. Idag tar man emot Örebro som är stukade och jag tror man bara vinner. Spik!

Så vad blir mitt lir? Jag tror inte på att Örebro har något att erbjuda och där av går mitt tips till Halmstad. Halmstad är inte något jättelag, men man har i alla fall visat upp vilja och inställning, något Örebro saknar. Jag slänger in en slant och insatsen får ligga på medel!

  • Match: Halmstad – Örebro
  • Spel: Halmstad rak vinst
  • Odds: 2,25 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 17.30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar