Halmstad – Helsingborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Halmstad sjabblade till en början bort direktplatsen till Allsvenskan och höll sedan på att göra detsamma med kvalplatsen. Med nöd och näppe lyckades laget behålla kvalplatsen. Halmstad har dålig form, men samtidigt ska man komma ihåg att HBK också, dragit det längsta strået vid både negativa respektive positiva kval under de senaste säsongerna. Dessutom har laget fördel av hemmaplan och kan skaffa sig ett bra utgångsläge inför returen.

Helsingborg är i kris, både ur resultat- och ekonomisk synvinkel. Tränaren, Henrik Larsson är starkt ifrågasatt och ryktades bort redan under starten av spelåret, men har ändå fått fortsatt förtroende. HIF är favoriter i matchen, men jag tror ändå att man får det tufft mot Halmstad som kunnat ladda inför denna match ett tag.

Jag spelar på Halmstad Draw No Bet till 2,23 @ Unibet.

  • Match: Halmstad – Helsingborg
  • Speltips: Halmstad DnB
  • Odds: 2,23 @ Unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 17/11, 18:30

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!