Malmö – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö har efter en halvdan inledning av Allsvenskan kommit igång på slutet och har tre segrar på raken. Senast besegrade laget just Häcken med 3-0 och hade 13-4 i hörnor. Viktigt för Malmö att Kjartansson fick göra sina första mål i Allsvenskan och dessutom segern mot Häcken som har varit lite av ett boogeylag för Malmö senaste åren. Malmöiternas själförtroende är maxat för tillfället och troligtvis kommer man bara öser på här. Jag tror på ett offensivt Malmö mot en tveksam defensiv, man kommer skapa chanser och även hörnor. Förra säsongen hade man ett snitt på typ 7-8 hörnor per match på hemmaplan

Häcken har inlett Allsvenskan riktigt svajigt, offensivt har det sett bra ut stundtals men defensivt har det inte alls sett bra ut och man har släppt till mycket chanser. Senast mot Malmö blev man överkörda och tror på liknande historia här. Men visst hade jag gillat att Häcken tog ledning då kan vi räkna in hörnorna per automatik skulle jag säga. Nu kanske Malmö får jobba lite hårdare för att fixa minst 7 hörnor. Men Häckens defensiv är så svajig, så jag tror man grejar det ganska enkelt ändå. Häcken släppte ju till 13 hörnor mot Malmö senast. Skulle lika gärna kunna bli något liknande igen.

Jag spelar Malmö över 6.5 hörnor till 1.91 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Häcken
  • Spel: Malmö över 6.5 hörnor
  • Odds: 1.91 @ Unibet
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 15.30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar