Häcken – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken vann premiären mot Elfsborg, men det var inget bländande spel direkt och defensivt var det oerhört dåligt. Hade man inte haft Abrahamsson i målet eller varit tursamma med Elfsborgs avslut så hade man kanske förlorat matchen. Häcken förlorade därefter med 1-0 i derbyt mot Göteborg. Även där gjorde Abrahamsson en bra match. Men visst kunde och borde Häcken gjort något mål. Nu vänder man hem till Hisingen igen där man såklart trivs oerhört bra. Men det är tredje matchen på en vecka och det är mot svenska mästarna Norrköping som sett betydligt bättre ut än Häcken nu i början av Allsvenskan.

Norrköping spelade bra mot Malmö i första halvlek i premiären. Men åkte på ett psykologiskt tungt mål som sedan vände på matchen helt. Kunde och borde nästan haft 0-2 innan det istället 1-1 i pausvila. Och förlust med 3-1 till slut. Man kom dock tillbaka riktigt starkt senast när man hemmaslog Kalmar med hela 4-1 med bud på fler mål. Spå visst känns man som ett starkare lag än vad Häcken är just nu. Sen att Häcken har skadeproblem deluxe skadar ju inte direkt. Jag tror man kommer få bra ytor här då Häcken gärna anfaller, men där bristerna i defensiven blir allt för tydliga. Och är man så pass bra offensivt som Norrköping är så tänker jag att man kan utnyttja det på ett bra sätt. Och tycker att oddsen borde vara lite jämnare. Det är ändå svenska mästarna vi pratar om här.

Jag spelar Norrköping (pengarna tillbaka på oavgjort) till oddset 2.08. Insatsen hamnar på medel.

  • Match: Häcken – Norrköping
  • Spel: Norrköping DnB
  • Odds: 2.08 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar