Djurgården – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ytterligare en allsvensk vecka ligger framför oss – och kampen om femte- och sjätteplatsen fortsätter. Örebro reser till Stockholm och Tele2 Arena med tre pinnar i siktet mot Djurgården.

Djurgården avslutade med två förluster efter varandra innan uppehållet och den fina trenden med fem vinster på sex matcher var bruten. Ena förlusten – borta mot Göteborg – var svårundviklig, men att förlora hemma mot Gefle är underkänt. Trots ett massivt bollinnehav var chanserna svårskapade. Det frejdiga anfallsspel och stabila försvarsspel som resulterat i alla dessa vinster var ett minne blott. Lite svårt att veta hur formen är nu efter ett uppehåll, men vi vet att Djurgården lätt hamnar i längre perioder av enbart positiva resultat och vice versa. Flera DIF-spelare har varit sjuka under uppehållet. Av det kan vi dra slutsatsen att träningsveckan inte varit optimal. Jesper Arvidsson var dock den enda som missade söndagens träning. Han är ett frågetecken till matchen. Skulle han inte vara redo för spel, så kommer Stenman flytta ut på vänsterbacksplatsen – och Mattias Östberg ta plats i mittförsvaret. Inte optimalt mot ÖSK:s formtoppade anfallsduo Pode och Kamara.

Örebro är ett av, om inte det, formstarkaste laget i Allsvenskan. Man har åtta vinster och en förlust på de nio senaste matcherna, varav en av matcherna var mot Eskilstuna i Svenska Cupen. Torsken kom mot oerhört svårspelade IFK Göteborg i en match som hade kunnat exakt sluta hur som helst. Framförallt är det anfallsspelet som imponerat. På de här nio matcherna har 26 mål gjorts, vilket blir ett snitt på ~2,9 mål per match. Makalöst bra. Den riktigt stora bomben kom precis innan uppehållet när man krossade serietrean Elfsborg med 5-1 på Behrn Arena. Alexander Axén har gjort ett fenomenalt jobb sedan han blev huvudtränare i ÖSK, som överträffar sig själva matcher efter match. Yasin, Gerzic och Kamara är tillbaka från sina avstängningar och tar plats i truppen. Några nya skador eller avstängningar finns inte att rapportera. Undertecknad värderar Örebros möjligheter till tre pinnar som större än DIF:s, samtidigt som bolagen ser Djurgården stora favoriter. Stora sådana.

Hemma-/bortaplan betyder självklart en del, men faktum är att DIF har samma resultatrad hemma och borta. Örebro är dessutom hyfsat starka på resande fot. För tillfället ser ÖSK ostoppbara ut. Örebro dnb (pengarna tillbaka vid oavgjort) finns till hela 3,25 gånger pengarna. Ett sällsynt stort överodds. Det blir vårt huvudspel.

  • Match: Djurgården – Örebro
  • Speltips: Örebro Draw No Bet
  • Odds: 3,25 @ William Hill
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20/10, 19.00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar