Djurgården – Örebro

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Djurgården innehar tredjeplatsen i SHL. Känslan är att de flesta har lyckats undgå att nämna klubbens fantastiska säsongsinledning. Under hösten och i inledningen av vintern har formen varit bra och man har nästan smugit sig fram lite under den här perioden. Om DIF vinner sina två kommande matcher är det plötsligt 08-laget som ligger på andraplatsen i tabellen. Såklart anmärkningsvärt.

Örebro hittas på tiondeplats och fullt så trevlig läsning är inte säsongsinledningens resultatrad för laget. Deras omedelbart bra inledning på säsongen har nu planat ut både form- och resultatmässigt. Läget ser plötsligt inte alls bra ut. Inför detta mötet står laget på fyra raka förluster i SHL, varav en riktig käftsmäll borta mot bottenlaget Rögle med hela 6-1. Hemmalaget ska vara stora favortiter i kvällens match.

Jag spelar på raka ettan till 1,74 @ NordicBet.

  • Match: Djurgården – Örebro
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 1,74 @ NordicBet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!