Örebro – Djurgården

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sista matchen före uppehållet för lagen och inget av lagen lär hålla igen här. Full fart framåt och matchen känns helt öppen! Jag har hittat ett spel här, häng på!

Örebro har en tung tid bakom sig nu då man är uppe i 5 raka matcher utan seger. Man har kryssat i sina två senaste hemmamatcher då man spelade 2-2 med Gefle och 0-0 med Falkenberg. Man är normalt starka hemma på sitt konstgräs och hittills är det bara Malmö FF som vänt hem med 3 poäng. Senast förlorade man borta mot svårspelade Elfsborg med 1-0 men i mina ögon gjorde man en spelmässig bra insats då man olikt många andra lag försökte föra spelet mot Elfsborg och det skall man ha en eloge för. Man har en grundtrygghet i sitt spel och då är mycket vunnet och hade man varit lite mer effektiva i sina kontringar samt avslut så hade resultatet kunnat bli helt annorlunda i den matchen. Nu har man bara den här matchen kvar inför uppehållet och det är bara en sak som gäller, seger! Man har mycket kunnande och jag tror det kommer lossna för offensiven här och det känns upplagt för målfest.

Djurgården har precis som Örebro haft stora problem att vinna matcher den senaste tiden då man också har 5 raka matcher utan seger bakom sig. Man har kryssat i fyra av dessa matcher och mycket talar för en jämn tillställning här också så ett kryss känns inte långt borta. Man har haft problem med sitt målskytte men det senast borta mot Gefle lyckades man peta in en boll och förhoppningsvis lossnar det nu. Djurgården lär satsa offensivt här igen med sitt nya 4-3-3 system som fungerade bra borta mot Gefle senast. Man hade massor av chanser i den matchen och trion Jawo, Erton och Prijovic visade fina offensiva kvalitéer. Man stod högre upp i banan med hela laget och störde vilket man kommer göra här igen och man vann framförallt många andrabollar tack vare det. Nu väntar en ny bortamatch och mycket talar för att man kommer spela offensiv fotboll här och i mina ögon är matchen helt öppen och som vanligt är det flest mål vinner! Djurgården lär satsa full fart framåt då man mer än gärna går till uppehåll med en seger i ryggen!

Örebro fick sin förstemålvakt Oscar Jansson skadad i början av Maj och det får ses som ett tungt avbräck och till den här matchen är dessutom försvararen Patrik Haginge avstängd. Djurgården har inga nya skador eller avstängningar att oroa sig över här.

Kort summering: Båda lagen är sugna på en seger nu och de lär märkas här då båda lagen kommer försöka ta kommandot från start. Jag tror på ett böljande spel genom hela matchen där chanserna avlöser varandra och visar lagen upp en effektivitet i denna matchen så lär det bli en hel del mål! Örebro har defensiva bekymmer inför matchen och Djurgårdens anfallsspel ser som pånyttfött upp, härliga förutsättningar! 5 av lagens 6 senaste möten med varandra har slutat med 3 mål eller fler i matchen…

  • Match: Örebro – Djurgården
  • Spel: Över 2.5 mål 
  • Odds: 2.10 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar