Örebro – Åtvidaberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro ligger sist i tabellen med 2 poäng på 8 spelade matcher. Senast blev det förlust borta mot Häcken efter två mål i första halvlek (2-0). Man har spelat 3 matcher hemma på Behrn Arena och det har resulterat i 1 poäng poäng mot Hammarby (2-2). I den matchen spelade man enligt mig mycket bra och kunde likaväl tagit tre poäng med tanke på att Bajen fick en spelare utvisad i andra halvlek.

Åtvidaberg har även dem startat säsongen på ett misslyckat sätt. Man har tagit 4 poäng på 8 spelade matcher och placerar sig på negativ kvalplats. Bortaspelet har resulterat i bara förluster och senast tog man emot Djurgården där det blev förlust med 2-3 efter att ha haft ledningen med 2-1. Jag tror detta kan påverka lagets självförtroende i matchen och att man inleder defensivt.

Örebro ligger sist och måste börja ta poäng, dessutom vann Falkenberg under gårdagen vilket sätter extra press då man har 6 poäng upp till säker mark. Spelar man som mot Hammarby senast, finns stora möjligheter för att ta säsongens första trepoängare.

  • Match: Örebro – Åtvidaberg
  • Spel: Örebro (1)
  • Odds: 1,92 @ NordicBet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19.00, 20/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar