Falkenberg – Åtvidaberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Falkenberg placerar sig på den negativa kvalplatsen med fem poäng upp till Kalmar. KFF har dock spelat en match mer som de förlorade mot Malmö. Nu har alltså hallänningarna en stor chans att plocka in ytterligare poäng och det kan innebära att man slipper kvalet. Dock måste man ta hänsyn till Halmstad som ligger precis bakom med 18 poäng, där HBK visade bra karaktär senast mot IFK Göteborg. FFF har varit kända för att skrälla hemma på Falkenbergs IP, men nu på slutet har det inte fungerat eller rättare sagt så har man inte fått resultaten med sig. Trots hyffsade prestationer har det blivit fem stycken raka förluster, varav fyra har varit med uddamålet. Nu har man dock allt i sina egna händer när man tar emot jumbolaget Åtvidaberg.

Åtvidaberg har det riktigt jobbigt, innan uppehållet förlorade man mot Hammarby hemma med 0-3 efter att ha rasat ihop fullständigt i andra halvlek. Försvarsspelet var katastrof och man såg ut som ett lag från de sämre divisionerna med bolltapp och slarv. Dessutom har östgötarna släppt in 3 mål i 3 raka matcher tanken om Allsvenskt spel nästa år känns hopplös. Nu måste man vinna samtliga och hoppas på att både Halmstad och Falkenberg förlorar alla återstående matcher. Känns lite väl långsökt och jag tror inte det kommer hända.

Jag spelar raka ettan till 2 ggr degen @ Unibet.

  • Match: Falkenberg – Åtvidaberg
  • Spel: Falkenberg (1)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17.30, 18/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar