Gefle – Åtvidaberg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Gefles inledande matcher i Superettan har varit rena misären. Laget kommer från Allsvenskan och som topptippade på förhand, innehar man jumboplatsen i serien med ett facit om åtta pinnar på 13 matcher, knappast imponerande. Laget tog en blytung trepoängare borta mot Trelleborg senast. Det var årets andra inkasserade trea. Huruvida detta var en enstaka tillfällighet eller ej, återstår att se.

Åtvidaberg har inte heller haft det speciellt enkelt i årets Superettan, men inte varit i närheten av lika katastrofala som Gefle. Trots att ÅFF är fjärde sist, alltså på en av de negativa kvalplatserna, har de bara två pinnar upp till den övre tabellhalvan. Laget har bara förlorat en av de sex senaste matcherna, vilket var borta mot urstarka Dalkurd och tre av dessa vunnits. Åtvidaberg känns snäppet vassare här.

Jag spelar på Åtvidaberg +0,5 (Asian Handicap) till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Gefle – Åtvidaberg
  • Spel: Åtvidaberg +0,5 (AH)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 25/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar