Åtvidaberg – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Åtvidaberg har plockat 15 pinnar på 26 matcher och det innebär att man inte få spela Allsvensk fotboll nästa säsong. Det har under en längre tid varit ett stort avstånd upp till placeringarna ovanför strecket, i samma veva som man gjort dåliga prestationer, match efter match. Nu krävs det sju pinnar på de avslutande fyra matcherna ska hämtas in för en chans att kvala. Det känns ganska hopplöst i detta läge. Ammar Ahmed och Månz Karlsson – båda ordinarie och den sistnämnda en enormt viktig pjäs i försvaret – är avstängda. Även Ajsel Kujovic skadad.

Hammarby är troligtvis klara för ännu ett allsvenskt år och blir det säkert om man kammar hem trepoängaren och kvalplatsplacerade Falkenberg inte vinner borta över formstarka Örebro. Senast vann man derbyt mot AIK med 1-0 och dessförinnan över Gefle med 3-0 – resultat man varit förtjänta av. Ser mycket bra ut på planen och det osar positivitet runt klubben, dock åkte Erik Israelsson på en rejäl skada efter derbyt mot AIK senast och kommer definitivt vara borta resten av säsongen.

Jag spelar Hammarby Draw No bet till 1,69 @ Unibet.

  • Match: Åtvidaberg – Hammarby
  • Spel: Hammarby (DnB)
  • Odds: 1.69 @ Unibet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 2/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar