Örebro – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Örebro innehar tiondeplatsen i Allsvenskan efter positiva resultat på sistone. Laget är välmående och kommer till spel med flera fina prestationer. Örebro vände och vann borta mot Jönköping senast. Det innebär att laget har fem raka matcher utan förlust. Hemma på Behrn Arena spelas en offensiv fotboll, vilket brukar öppna upp luckor i försvarsspelet. Försvarsklippan Michael Almebäcks comeback kommer få vänta. Ett mycket stort avbräck, eftersom att det är försvarslinjens stora kugge.

Hammarby har en form som kan ifrågasättas. Laget hade innan vinsten mot Akropolis i Svenska Cupen, plockat endast en poäng på de tre senaste allsvenska matcherna och det är svårt att inte snacka om en djupare svacka. Ännu värre måste det känts i och med att man släppte in 2-2 i hemmamatchen mot ett b-betonat Östersund senast. Bajen har problem med försvarsspelet och det tillhör inte ovanligheterna att det svajar bakåt. Samtidigt har lagets offensiv stärkts upp under transferfönstret.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,75 @ NordicBet.

  • Match: Örebro – Hammarby
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ NordicBet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/8

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar