Örebro – Hammarby

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Örebro innehar tiondeplatsen i Allsvenskan efter positiva resultat på sistone. Laget är välmående och kommer till spel med flera fina prestationer. Örebro vände och vann borta mot Jönköping senast. Det innebär att laget har fem raka matcher utan förlust. Hemma på Behrn Arena spelas en offensiv fotboll, vilket brukar öppna upp luckor i försvarsspelet. Försvarsklippan Michael Almebäcks comeback kommer få vänta. Ett mycket stort avbräck, eftersom att det är försvarslinjens stora kugge.

Hammarby har en form som kan ifrågasättas. Laget hade innan vinsten mot Akropolis i Svenska Cupen, plockat endast en poäng på de tre senaste allsvenska matcherna och det är svårt att inte snacka om en djupare svacka. Ännu värre måste det känts i och med att man släppte in 2-2 i hemmamatchen mot ett b-betonat Östersund senast. Bajen har problem med försvarsspelet och det tillhör inte ovanligheterna att det svajar bakåt. Samtidigt har lagets offensiv stärkts upp under transferfönstret.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,75 @ NordicBet.

  • Match: Örebro – Hammarby
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ NordicBet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/8

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!