IFK Göteborg – Örebro

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

IFK Göteborg har stora ekonomiska bekymmer. Sportchefen Mats Gren är allmänt vilsen och man har utöver detta underpresterat. Efter halva säsongen hittas Blåvitt på elfteplatsen i tabellen. Just nu har laget 16 poäng upp till guldet. Mot bakgrund av det, valde klubbledningen att sparka Jörgen Lennartsson som ersättas av lagets assisterande tränare Alf Westerberg. Blåvitt befinner sig i en tung period.

Örebro vann förra veckan mot just Göteborg hemma på Behrn Arena. Inför andra halvlek stog det 4-0 och Blåvitt var helt överkörda. Matchen slutade 4-2, men segern var ändå komfortabel. ÖSK är desvärre ett lag som är klart svagare på bortaplan, har svårt för gräs och har en anmärkningsvärd förmåga att blanda högt med lågt i sina prestationer. Jag tror på ett försiktig hemmalag och en målfattig match.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,88 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – Örebro
  • Spel: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 17:30, 23/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!