Eskilstuna – Örebro

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Eskilstunas första match i Allsvenskan slutade med ett bottenapp. Sundsvall som förväntas bli lagets bottenkonkurrent under säsongen var flera nummer för stora och förlustsiffrorna skrevs till 1-3 på Norrporten Arena. Eskilstuna var trots detta laget som spräckte nollan. Den här matchen kan vara en fingervisning på vilken nivå AFC håller. Eskilstuna lär få de ganska tufft mot ÖSK i dagens match.

Örebro lyckades vinna sina premiärmatch. J-Södra stod för motståndet på Behrn Arena och då vann ÖSK med två mål mot ett efter att ha tilldömts en tveksam straff med tio minuter från slutet. Hur som helst, alltid stärkande att vinna fotbollsmatcher oavsett om det finns mer att hämta i spelet. Laget känns hyfsat stabila och kommer troligtvis landa någonstans i mittenskiktet av tabellen.

Jag spelar på Örebro +0 (Asian Handicap) till 1,94 @ bet365.

  • Match: Eskilstuna – Örebro
  • Spel: Örebro +0 (AH)
  • Odds: 1,94 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 8/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar