Eskilstuna – Örebro

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Eskilstunas första match i Allsvenskan slutade med ett bottenapp. Sundsvall som förväntas bli lagets bottenkonkurrent under säsongen var flera nummer för stora och förlustsiffrorna skrevs till 1-3 på Norrporten Arena. Eskilstuna var trots detta laget som spräckte nollan. Den här matchen kan vara en fingervisning på vilken nivå AFC håller. Eskilstuna lär få de ganska tufft mot ÖSK i dagens match.

Örebro lyckades vinna sina premiärmatch. J-Södra stod för motståndet på Behrn Arena och då vann ÖSK med två mål mot ett efter att ha tilldömts en tveksam straff med tio minuter från slutet. Hur som helst, alltid stärkande att vinna fotbollsmatcher oavsett om det finns mer att hämta i spelet. Laget känns hyfsat stabila och kommer troligtvis landa någonstans i mittenskiktet av tabellen.

Jag spelar på Örebro +0 (Asian Handicap) till 1,94 @ bet365.

  • Match: Eskilstuna – Örebro
  • Spel: Örebro +0 (AH)
  • Odds: 1,94 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 8/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!