Eskilstuna – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Eskilstuna innehar jumboplatsen i Allsvenskan. Med sex omgångar kvar, är det nu eller aldrig som gäller för nykomlingen. Ska det allsvenska kontraktet räddas, krävs en hel del poäng. Ska det vara realistiskt, behövs en seger i kvällens hemmamatch. AFC har imponerat med offensiven i varje match under sista tiden, skapat flertalet med målchanser. Defensivt är det som vanligt ganska instabilt.

IFK Göteborg går inte att lita på i nuläget. Det som skulle bli en toppstrid har i år snarare handlat om att säkra nytt kontrakt. Just nu har Blåvitt åtta poäng till godo på negativ kvalplats. Formen är inte särskilt bra. Göteborg kommer från en tuff förlust borta mot Hammarby och det känns som att laget redan siktat in sig på nästa års säsong. Göteborgarna har i princip ingenting att spela om i sista omgångarna.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,80 @ William Hill.

  • Match: Eskilstuna – IFK Göteborg
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar