Eskilstuna – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Eskilstunas situation ser inte bra ut. Kritiken mot klubben haglar, den assisterande tränaren har fått lämna och det har inte blivit en enda vinst på lagets sju inledande matcher. På de tre senaste matcherna mot Jönköping, Hammarby och Östersund har man blivit helt utspelade. Nu är förutsättningarna ännu sämre. Ludvig Öhman och Alexander Michel lär missa den här matchen.

Norrköping åkte hem med ett kryss förra veckan. Det måste ha varit extremt bitter eftersmak. 0-0 skrevs slutresultatet till i en match som IFK dominerade med järnhand. Ineffektivitet samt tre ramträffar betydde ynka en pinne. Över de senaste veckorna har Norrköping levererat rätt bra fotboll och kan de fortsätta på ett liknande sätt, då ska det här bara bli en bekväm trepoängare.

Jag spelar på Norrköping -1,0 mål (Asian Handicap) till 2,07 @ bet365.

  • Match: Eskilstuna – Norrköping
  • Spel: Norrköping -1,0 mål (AH)
  • Odds: 2,07 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar