Sirius – Eskilstuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sirius innehar tredjeplatsen i Allsvenskan. Lagets prestation under säsongen har varit otrolig med tanke på att man är nykomlingar, något som verkar helt glömts bort i samband med resultaten. Sirius har två raka vinster, stort självförtroende och framtiden ser lovande ut. Sirius gjorde sitt 2-1-mål i den 90:e minuten i den senaste matchen mot Sundsvall, vilket givetvis är styrkebesked inför dagens match.

Eskilstuna hittas på jumboplatsen i tabellen. Precis som Sirius är man nykomlingar i Allsvenskan. Efter tretton matcher står gästerna på endast fyra poäng. Eskilstuna har inte heller vunnit någon match i ligan. Laget har spelat sju matcher på bortaplan den här säsongen, av dessa sju matcher har man förlorat sex, och spelat en match oavgjort. Inget vidare facit och laget bör få det tufft även här.

Jag spelar på Sirius -1 (Asian Handicap) till 1,75 @ bet365.

  • Match: Sirius – Eskilstuna
  • Spel: Sirius -1 (AH)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 8/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar