Eskilstuna – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Eskilstuna är tabelljumbon i Allsvenskan. Laget kommer från ett dubbelmöte mot Kalmar på hemma- respektive bortaplan. Matchen på Tunavallen resulterade i en 2-1-vinst. Matchen på Guldfågeln Arena förlorades med 2-0. Laget har numer hela sju poäng upp till den negativa kvalplatsen. Eskilstuna kom snabbt ner på jorden och det var dessutom inget snack om saken att torsken mot Kalmar var förtjänt.

Djurgården kliver in i den här matchen med vetskapen om att en vinst skulle betyda att Sirius och AIK passeras och föra dem upp till andraplatsen. Gästernas truppsituation är helt oförändrad från senast. Samma manskap som krossade Östersund med 3-0 på Tele2 Arena finns att vraka mellan för tränaren Özcan Melkemichel. DIF brukar ha det förhållandevis enkelt mot de lite sämre motståndarna i serien.

Jag spelar på Djurgården -1,0 (Asian Handicap) till 1,77 @ Unibet.

  • Match: Eskilstuna – Djurgården
  • Spel: Djurgården -1,0 (AH)
  • Odds: 1,77 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar