Eskilstuna – Sundsvall

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Eskilstuna har fortfarande många poäng upp till neutral mark. Laget hittas i botten av tabellen, närmare bestämt på jumboplatsen. Trots lagets svåra spelschema har Eskilstuna lyckats plocka en vinst, spelat två oavgjorda och bara torskat en utav de senaste matcherna. Senast förlorade laget emellertid borta mot Östersund. Inför kvällens match skiljer sju poäng upp till Jönköping Södra och kvalplats.

Sundsvall har lyckats ta ett litet avstamp från den absoluta bottenstriden efter att ha vunnit två matcher på raken, mot Örebro och Sirius. Situationen är bättre i och med dessa, men det är fortfarande mycket som återstår av serien och till den där kvalplatsen skiljer så lite som två poäng. Segrarna har stärkt upp dem rejält och numer har de ett jätteläge, att på allvar ta avstamp från den absoluta bottenstriden.

Jag spelar på Sundsvall Draw No Bet till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Eskilstuna – Sundsvall
  • Spel: Sundsvall DnB
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar