Hammarby – Landskrona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Landskrona, bottenlag som man numera etablerat sig som i Superettan, lyckades med en fin upphämtning till 2-2 senast mot Öster. Tio miljoner skäl att jubla. Så skriver Svenska Spel på sin hemsida. När det handlar om BoIS sena kvittering och Paul Torres mål som var värt tio miljoner för sex personer som ingick i ett bolagstips och var delaktiga i den enda raden med 13 rätt.  Dock har poängutdelningen för Di Randige varit skral och risken är att man blir avsågade under kvalstrecket om inte trepoängarna snart börjar radas upp.

Hammarby å andra sidan verkar vara på rätt väg efter ett antal fiaskosäsonger. Senast blev det förlust mot Sirius för Nanne Bergstrands mannar, men laget ligger ändå fortfarande kvar på en av direktplatserna till Allsvenskan och det är förstås en plats de hoppas stanna kvar på efter 30 spelade omgångar. Efter förlusten senast är man pressade att direkt hitta tillbaka till det vinnande spåret igen. Hammarby hade ett jobbigt 2-0 underläge redan i halvtid och man lyckades visserligen reducera men aldrig kvittera. Trots ett större bollinnehav och fler skott både på och mot mål var det Sirius som vann matchen. Men Hammarby står trots det starka. Man hade fyra raka segrar innan tappat nu senast mot Sirius. Hemma har man två raka segrar samt tre segrar, en förlust och ett kryss på de fem senaste.

Landskrona har som sagt haft stora problem med försvaret, inte minst på bortaplan där man släppt in nio mål på de två senaste matcherna. Det gör att jag kommer testa överspelet här. Fyra av Hammarbys fem hemmamatcher den här säsongen har gått över 2,5 mål och för båda lagen har sju av säsongens tio matcher gått över 2,5 mål. Senast lagen möttes (september 2013) blev det hela fem mål och med tanke på Landskronas försvarsspel på bortaplan känns spelet givet. Oddset är visserligen lågt, men jag tror denna kan sitta.

  • Match: Hammarby – Landskrona
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,62 @ William Hill
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 18.15

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar