Hammarby – AIK

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hammarby innehar tiondeplatsen och hittas i ett väldigt tight skikt av tabellen. En stark framtidstro har växt fram i klubben och under sommaren värvades spelare som Muamer Tankovic, Sander Svendsen och Jeppe Andersen in. Hammarby har sedan återkomsten till Allsvenskan varit lyckosamma i lagets derbyn. Kvalitéerna finns och man stärks dessutom av att spela hemma på Tele2 Arena.

AIK hittas på tredjeplatsen och för deras del är detta tre blytunga poäng som står på spel. De är mitt i en hetlevrad strid om Europaplatserna, och har endast en pinne upp till Djurgården samt en ner till Häcken på fjärdeplatsen. Gnaget kommer från ett hemmaderby mot Djurgården, vilket slutade oavgjort, 1-1. Ett utfall man får vara mycket nöjda med såhär i efterhand, trots att ”Blåränderna” kvitterade sent.

Jag spelar på Hammarby +0,25 (Asian Handicap) till 1,76 @ Unibet

  • Match: Hammarby – AIK
  • Spel: Hammarby +0,25 (AH)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 10/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar