Gefle – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Gefle har på hemmaplan visat att man är starka och kan dessutom föra matcher mot lagen under sig och där räknas ju Hammarby in såklart. Men det skiljer bara 4 poäng mellan lagen och detta är såklart en viktig match för båda lagen. Gefle kommer försöka att inte gå bort sig och ligga rätt i positionerna och hellre täcka ut bollen till hörna än att se inlägget segla in i straffområdet och så vidare. Min känsla är att man dock kommer låta Hammarby styra matchen i många stunder vilket medför att man kommer få försvara sig mycket. Gefle har på sina 6 hemmamatcher i år släppt till såhär många hörnor: Kalmar 10 hörnor, Halmstad 3 hörnor, Göteborg 6 hörnor, Sundsvall 12 hörnor, Häcken 5 hörnor, Malmö 6 hörnor. Snittet säger att man släpper till 7 hörnor. Och som ni ser har man släppt till minst 5 hörnor i alla förutom 1 hemmamatch i år så här är statistiken med oss med råge.

Hammarby började starkt för att sedan komma i en ordentlig svacka. Dock hade man så pass många kvalificerade chanser för att få mer poäng än vad man har. Matcher mot Helsingborg och Göteborg känns det som att man blev rånade på 6 poäng och man kammade 0 istället. Så uppehållet känns som att det kom lägligt och man har fått träna på i lugn och ro. Man spelade även en träningsmatch ”hemma” mot Åtvidaberg som man vann med 3-0, men det var absolut i underkant. Hammarby dominerade matchen fullständigt och skapade flera bra chanser.

Jag spelar Hammmarby över 4,5 hörnor till 1,81 @ Unibet

  • Match: Gefle – Hammarby
  • Spel: Hammarby Över 4.5 hörnor
  • Odds: 1.81 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar