Hammarby – Gefle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby har sju raka matcher utan seger. Bajen behöver vinna matcher för att lämna bottenstriden. Det passar ypperligt att man möter ett av de sämsta lagen i ligan, nämligen Gefle. Det ska också nämnas att Hammarby har gjort sig förtjänt av minst fyra poäng mer än vad man har. Tänker främst på matcherna, Örebro borta och Malmö hemma. Bajen spelade tillräckligt bra för att behöva förlora båda dessa. Jag tror man kommer ut som hungriga vargar och detta kommer också fansen kräva.

Gefle har inte haft någon bra säsong så här långt. Man har radat upp 6 raka förluster, 8 totalt på de 9 senaste och den enda segern kom efter att Sundsvall fått rött kort och bjöd in Gefle i matchen. Man släpper in alldeles för mycket mål och man gör alldeles för lite mål. Det syns på planen att man inte har någon vidare självförtroende. Mycket press nu och en seger känns nästan som ett måste här vilket inte alls är optimalt för detta Gefle. Skulle man förlora så kommer man alltså ha 8 poäng upp till en kvalplats och det kommer grubblas å det grövsta under uppehållet.

Jag spelar Hammarby att leda i halvtid och vinna matchen till 2,08 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Gefle
  • Spel: Hammarby 1/1 halvtid/fulltid
  • Odds: 2.08 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar