AIK – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hammarby står på tre vinster, två oavgjorda och en förlust. Nanne Bergstrand har motat in stort självförtroende i spelarna och de agerar inte alls som en nykomling brukar, utan vill föra matcherna och spela en offensiv, underhållande fotboll. Hittills, ett succérecept. För Hammarby verkar Kennedy Bakircioglu få stå åt sidan efter den skada han åkte på i den senaste matchen mot Örebro.

AIK har exakt samma facit och även de plockat alla treor på hemmaplan, där få verkar kunna störa dem. Man är utan tvekan flera snäpp bättre på pappret, men derbyförlusten senast visade att allt är möjligt. Ett tufft besked för AIK är att anfallsstjärnan och Henok Goitom åkt på en ryggskada och missar matchen, även mittbacken Per Karlsson ser ut att tvingas följa händelserna från läktaren.

Jag ser stora möjligheter för många mål på Friends Arena. Senaste derbyt var mycket chansrikt, och så även Hammarbys mot Djurgården. Här har vi två parter som båda vill vara spelförande och pressar bollhållaren hårt. Jag spela på Över 2,5 mål.

  • Match: AIK – Hammarby
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ Ladbrokes
  • Insats 3/10 units
  • Spelstopp: 4/5, 19:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar