Hammarby – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby befinner sig i bottenstriden och känns något svaga för tillfället trots sju poäng på tre matcher. Jag upplevde att Bajen var betydligt mer starka föregående säsong och att tryggheten fanns i spelet. Den framgångsrika resan sedan Nanne Bergstrand tog över har börjat svaja något. Ikväll lär emellertid Söderstadion koka när blåvitt kommer på besök och spelarna kommer förmodligen tagga till.

IFK Göteborg är mitt inne i sitt playoff till Europa League. Efter 1-0 i det första mötet mot Qarabag har Blåvitt en god möjlighet att nå Europa League, men då krävs att laget försvarar sin ledning i returmatchen på torsdag. Frågan är hur det här på verkar motivationen, laguttagningen och den generella inställningen till den här matchen.

Jag spelar på att matchen slutar oavgjort (bortalaget inget spel) till 2,10 @ betway.

  • Match: Hammarby – IFK Göteborg
  • Speltips: Oavgjort (IFK inget spel)
  • Odds: 2,10 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 21/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar