IFK Göteborg – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg är fortfarande obesegrade efter fyra omgångar. Blåvitt har en seger och tre oavgjorda. Det kan ses ut två perspektiv; stärkande att ännu ha en nolla i förlustkolumnen, men en vinst är snålt. Man har inte presterat någon bra fotboll i seriestarten, men känns ändå hyfsat stabila. Man kommer stärkta av bortakrysset mot uppsnackade Östersund, på deras plastgräs.

Hammarby förutspåddes ligga i botten av tabellen vid säsongens slut, men har hittills kunnat stoltsera med fem inspelade pinnar. Segern kom i derbyt mot AIK och förlusten mot Norrköping. Kryssmatcherna var mot Kalmar och nu senast mot Sundsvall. Finns fortfarande mycket att förbättra. Gästernas Kennedy Bakircioglu, samt Leo Bengtsson har varit sjuka under veckan och riskerar att missa matchen.

Jag spelar på raka ettan till 1,73 @ William Hill.

  • Match: IFK Göteborg – Hammarby
  • Spel: IFK Göteborg (1)
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar