Hammarby – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dags för årets första Allsvenska Stockholms-derby mellan Hammarby och Djurgården.

Hammarby inledde säsongen med att besegra Häcken hemma med 2-0 och lyckades därefter få med sig poäng från Borås genom att ha spelat oavgjort mot Elfsborg (1-1). Hammarby har varit väldigt starka hemma på Nya Söderstadion och man har faktiskt inte förlorat sedan 18/6 -14, då man spelade i Superettan. Av de två matcherna Bajen har spelat, så ser det riktigt bra ut enligt mig för att var nykomlingar. Kändes som man var snäppet större än Häcken, som förväntas vara topplag och sedan visade man på stark defensiv mot Elfsborg.

Djurgården har mött samma motstånd som Hammarby, där man inledde med att förlora hemma mot Elfsborg med 2-1 för att sedan spela oavgjort i Hisingen mot Häcken (1-1). Även Djurgården har spelat bra på hemmaplan, trots förlusten nu senast. DIF tippas hamna över Bajen i tabellen, men just nu känns det som att de nya spelarna inte lyckats anpassa sig, medans Bajen känns väldigt samspelta.

Jag tror på ett jämnt derby, men bajen känns snäppet vassare och jag spelar Bajen med Draw No Bet.

  • Match: Hammarby – Djurgården
  • Spel: Hammarby DnB
  • Odds: 1,70 @ Betway
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19.05, 13/4

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar