Djurgården – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården besegrade Ljungskile i första gruppmatchen (2-1), dock ingen vidare imponerande insats och man fick även hjälp när Ljungskiles målvakt gjorde årets målvaktstavla. Borta mot Syrianska, torskade laget med 1-0 och gjorde inte heller då någon vidare insats och laget har fortfarande långt kvar till att nå sin vanliga nivå. Man måste vinna för att ha en chans på att gå vidare i cupen och det betyder att man, riskerar att bjuda in Bajen i matchen.

Hammarby spelade 0-0 mot Syrianska i första matchen där man var riktigt dåliga och Syrianska kanske förtjänade att vinna. Hemma mot Ljungskile i matchen efter vann man med 4-2 där man gjorde en riktigt bra avslutning. Man vände matchen från 0-2 till 4-2, vilket måste varit mentalt viktigt. Där fick även Alex, som storspelade när han byttes in, göra mål liksom Imad Khalili vilket var väldigt viktigt för Hammarby att få igång dessa. Jag tror även att man trivs rätt så bra med att det är Djurgården som har pressen på sig då man inte vunnit ett derby på hur länge som helst.

Jag spelar x2 till oddset 1.70 @ Unibet.

  • Match: Djurgården – Hammarby
  • Spel: X2
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 14:00, 6/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar