Djurgården – Degerfors

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Djurgården ser riktigt intressanta ut i år med Kim Källström i spetsen. Flera spelare har imponerat på försäsongen och man kommer nog mönstra en bra elva i dagens match. Källström är spelklar. Mange Eriksson, El Kabir och Mrabti har sett starka ut under försäsongen vilket känns spännande. Djurgården borde kunna ta en väldigt bekväm seger på Tele2 Arena mot dagens motståndare.

Degerfors har förlorat flera spelare och har dessutom skador på några av de viktigaste i laget. En väldigt svag trupp överlag och lär få det stentufft här. Tre träningsmatcher är spelade där man enbart mött motstånd från Division 1 på hemmaplan. Vann första matchen med 3-0 mot Carlstad United, sen förlust med 0-1 mot Brage och senast 0-0 mot Husqvarna. Överlag rätt svaga resultat.

Jag spelar på Djurgården -1,5 (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Djurgården – Degerfors
  • Speltips: Djurgården -1,5 (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar