Hammarby – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby placerar sig på niondeplatsen i tabellen med 15 poäng på elva spelade matcher. Sedan återkomsten till det svenska finrummet har man mött Djurgården vid fem tillfällen och i samtliga matcher har det blivit mål åt båda håll. Hammarby har stora bekymmer med frånvaron inför derbyt. Både Smárason och Magyar är avstängda, Persson och Hamad är skadade.

Djurgården befinner sig i toppen av Allsvenskan, på fjärdeplats med 18 inspelade poäng och 9 poäng bakom serieledande Malmö. Det stora fokuset inför den här matchen har legat på lagets derbyspöke, 16 raka matcher mot AIK och Hammarby utan vinst. Djurgården lär vara spelförande, men kan riskera att svaja till och då är det lätt hänt att bli straffade. Laget bör göra mål framåt med tanke på bajens trupp.

Jag spelar på att båda lag gör mål till 1,77 @ ComeOn.

  • Match: Hammarby – Djurgården
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,77 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 4/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar