Djurgården – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Djurgården har tappat ordentligt på slutet efter att radat upp fina resultat. När en av de bästa yttermittfältaren i serien försvinner märks det. Dessutom har Nyasha Mushekwi slutat leverera, eventuellt på grund av alla flyktrykten. De som ska vara spelförande i matchen – Djurgården, har inte alls lyckats offensivt just nu, men samtidigt är defensivt stabila. De två senaste matcherna, båda på bortaplan, har förlorats med 0-1 samt 0-2 mot AIK respektive Elfsborg. Innan dessa hade laget hela 15 matcher i följd utan förlust.

För Hammarby handlar det om att undvika dras in i bottenstriden. Sex pinnar är det ner till Halmstad på kvalstrecket och det är ett avstånd man inte borde kunna tappa, men som vi vet vänder det fort i Allsvenskan. Hammarby lyckades vinna med 1-0 borta mot Falkenberg efter ett mål i slutminuterna senast, men detta utan att briljera. Matchen dessförinnan, hemma mot Elfsborg, slutade 0-0 – en klart bättre prestation, men även HIF verkar sakna udd för tillfället.

Tror inte alls att Hammarby kliver ut med samma självförtroende och kaxighet som i det senaste inbördesderbyt och att Djurgården inte är lika naiva. Under 0,5, 1 mål (0,75) inom de första 30 minuterna spelas till 1,74 hos ComeOn.

  • Match: Djurgården – Hammarby
  • Spel: Under 0,5 (30´)
  • Odds: 1,74 @ Comeon
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 24/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar