Djurgården – Sundsvall

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården hittas på sjätteplatsen i Allsvenskan och jagar såklart en Europaplats. En vinst ikväll, skulle betyda att de hamnar pinnen bakom tredjeplacerade Sirius. Av förklarliga anledningar är Djurgården storfavoriter här, men att komma ihåg är att Sundsvall faktiskt vann det identiska mötet förra året. Nu är förutsättningarna dock helt annorlunda och jag har svårt att se annat än en hemmavinst denna afton.

Sundsvalll placerar sig på trettondeplatsen i tabellen. Lagets huvudfokus, kanske enda fokus, ligger på att överleva i Allsvenskan. Man har, precis som väntat, haft stora bekymmer under våren, men ligger ändå på säker mark. De är på platsen precis ovanför kvalplatsen, med tre pinnar ner till Kalmar på den samt fyra till det helröda tabellområdet. Sundsvall är ett av seriens formsvagaste lag.

Jag spelar på Djurgården -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,97 @ ComeOn.

  • Match: Djurgården – Sundsvall
  • Spel: Djurgården -1,5 (AH)
  • Odds: 1,97 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar