Djurgården – Sundsvall

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Djurgården befinner sig i en mindre smickrande situation. De tre inledande matcherna i serien vanns, men därefter har det bara blivit värre och värre. 14 matcher in i serien, står de på platsen precis ovanför kvalstrecket, en pinne skiljer ner till stadsrivalen Hammarby och de två matcherna efter uppehållet har slutat i förluster. Mot J-Södra visades ändå vissa positiva tendenser upp och det var mer eller mindre bara udden framme i banan som saknades.

Sundsvall var en av vårens största skrällar, i positiv bemärkelse, men förlorade flera betydelsefulla pjäser under uppehållet och har torskat de två matcherna efter uppehållet med 1-4 mot Blåvitt och 0-2 mot Helsingborg. Prestationer och resultat som oroar rejält inför framtiden.

Jag spelar Djurgården -0,75 (Asian Handicap) till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Djurgården – Sundsvall
  • Spel: Djurgården -0,75 (AH)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19:00, 25/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar