GIF Sundsvall – Malmö

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Sundsvall har sjunkit rejält i tabellen efter uppehållet. Fyra poäng på senaste fem matcherna. Giffarna har inte målat på tre matcher. Släppt in tio på senaste fyra. Krysset mot Bajen, senaste hemmamatchen, skapades noll av värde i en tråkig match där Hammarby låg närmast segern. Totalt överkörda av Elfsborg i senaste matchen.

Malmö är formstarka och stjärnorna verkar ha fått till spelet. Utan Europaspel har man kunnat fokusera helt och hållet på allsvenskan, vilket gjort att truppen känns fräsch. Möter visserligen Landskrona Bois i ett cupderby på torsdagen, men det ska inte vara bekymmer. Rätt bred trupp och bör kunna rotera ett par spelare där.

Jag spelar Malmö -1 till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Sundsvall – Malmö
  • Speltips: Malmö -1
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 28/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!