GIF Sundsvall – Malmö

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sundsvall har sjunkit rejält i tabellen efter uppehållet. Fyra poäng på senaste fem matcherna. Giffarna har inte målat på tre matcher. Släppt in tio på senaste fyra. Krysset mot Bajen, senaste hemmamatchen, skapades noll av värde i en tråkig match där Hammarby låg närmast segern. Totalt överkörda av Elfsborg i senaste matchen.

Malmö är formstarka och stjärnorna verkar ha fått till spelet. Utan Europaspel har man kunnat fokusera helt och hållet på allsvenskan, vilket gjort att truppen känns fräsch. Möter visserligen Landskrona Bois i ett cupderby på torsdagen, men det ska inte vara bekymmer. Rätt bred trupp och bör kunna rotera ett par spelare där.

Jag spelar Malmö -1 till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Sundsvall – Malmö
  • Speltips: Malmö -1
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 28/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar