Sundsvall – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sundsvall har haft en fantastisk inledning på säsongen och det lyser verkligen självförtroende i spelarnas ögon. Sundsvall har en klar spelidé och följer den till punkt och pricka, vilket gör att man blir ett kollektiv och därmed också svårslagna. Det är inte endast kollektivet som tar poäng utan man har också ett par spetsspelare så som Pa Dibba och Stefan Silva, för att nämna några, som betyder mycket för laget. Sundsvall är otroligt vassa i sina omställningar och tar idag emot ett Elfsborg som har visat på brister i sin defensiv, vilket kan resultera i flera farliga målchanser.

Lämna ett svar